AstroImager 3.0 (203)

Everything else...
anofeles
Posts: 58
Joined: Sat Sep 03, 2016 2:28 pm

Re: AstroImager 3.0 (203)

Post by anofeles » Mon Jul 10, 2017 10:10 am

3.0 (223)
Tonight I had two crashes and a lot of "exposure failed" problems (a night to forget :( )
Regards...
Attachments
AI_crashes.zip
(44 KiB) Downloaded 7 times
Captura de pantalla 2017-07-10 a las 1.05.28.png
Captura de pantalla 2017-07-10 a las 1.05.28.png (29.42 KiB) Viewed 83 times

User avatar
Peter Polakovic
Posts: 490
Joined: Thu Apr 21, 2016 9:38 am

Re: AstroImager 3.0 (203)

Post by Peter Polakovic » Mon Jul 10, 2017 12:20 pm

Did it work before? Did you changed something on your setup (hubs, powering, etc)? Peter

anofeles
Posts: 58
Joined: Sat Sep 03, 2016 2:28 pm

Re: AstroImager 3.0 (203)

Post by anofeles » Mon Jul 10, 2017 3:12 pm

Peter Polakovic wrote:Did it work before? Did you changed something on your setup (hubs, powering, etc)? Peter
Yes, it worked before, but with several of "image failed" problems (one shot and looping endless shots) and it worked between the first and the second crash, and after the second crash (but it was very late for me) and I shutdown astrosoftware and PC.
No changes in my setup: same last time and - I hope- same next time (probably be tonight).
Regards...

anofeles
Posts: 58
Joined: Sat Sep 03, 2016 2:28 pm

Re: AstroImager 3.0 (203)

Post by anofeles » Wed Jul 12, 2017 12:20 am

Another crash last night. Ains... One shot and looping endless shot aren't working many times... :(
Attachments
AstroImager_2017-07-11-024823_MacBook-Pro-de-Carlos.crash.zip
(21.95 KiB) Downloaded 7 times

User avatar
Peter Polakovic
Posts: 490
Joined: Thu Apr 21, 2016 9:38 am

Re: AstroImager 3.0 (203)

Post by Peter Polakovic » Wed Jul 12, 2017 7:44 am

Hi Carlos, thank you, this time it is something toolbar icon related, I'll look at it. Peter

Post Reply